تخم بلدرچین، بمب سلامتی

خواص تخم بلدرچین در سلامت:

  • سم زدایی و پاکسازی بدن
  • کمک به کاهش وزن و بهبود متابولیسم بدن
  • کمک درمانی بیماری های کبدی، کلیوی، کم خونی، آسم، ناتوانی جنسی و استرس و سیستم عصبی
  • ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامینB12 و ۱۵ برابر ویتامینB2 و کلسترول کمتر نسبت به تخم مرغ
  • سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای عضله ساز برای ورزشکاران و بدنسازان و افزایش سطح انرژی بدن
  • سرشار از ویتامین A جهت تقویت بینایی و جلوگیری از آب مروارید در افراد سالخورده
  • مناسب برای زنان باردار در رشد و سلامت، تقویت حافظه و هوش و بینایی جنین
  • پیشگیری از بیماریهای مزمن و خنثی کردن رادیکال‌های آزاد در محافظت از بدن
  • سرشار از ویتامین D و ویتامین های گروه B و ضد افسردگی
  • جلوگیری از کارافتادگی زودرس برای افراد بالای ۴۰ سال
  • کاهش کلسترول بد خون به دلیل داشتن کلسترول HDL
  • تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان
  • کمک به بازسازی بدن پس از جراحی یا زایمان
  • سرشار از امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه
  • استحکام عضلات و استخوان ها
  • کاهش دهنده حساسیت و آلرژی
  • جلوگیری و بهبود آلزایمر
  • افزایش میل جنسی
  • کاهش فشار خون

 

طبع قالب: گرم و خشک

منع مصرف: مصرف تخم بلدرچین برای کودکان، برای زرده آن بعد از ۸ ماهگی و برای سفیده بعد از ۱ سالگی است.

زیاده روی در مصرف آن برای افراد با مزاج گرم مضر بوده و باید حد اعتدال رعایت شود.

ارزش غذایی: ۱ تخم‌مرغ و یا معادل آن حدودا ۶ تخم بلدرچین، در حدود ۱۰ درصد پروتئین، ۹ درصد چربی و ۴ درصد تامین کننده کالری موردنیاز بدن انسان است.

میزان مصرف:

به نوزادان از ۹ ماهگی می‌توان فقط زرده تخم بلدرچین داد و از ۱ تا ۳ سالگی مصرف ۱ عدد تخم بلدرچین در روز توصیه می‌شود.

از سن ۳ تا ۷ سال ۲ تا ۳ عدد تخم بلدرچین در روز و بالای ۷ سال ۳ تا ۵ عدد در روز توصیه می شود.