تخم بلدرچین، بمب سلامتی
خواص تخم بلدرچین در سلامت:
- سم زدایی و پاکسازی بدن
- کمک به کاهش وزن و بهبود متابولیسم بدن
- کمک درمانی بیماری های کبدی، کلیوی، کم خونی، آسم، ناتوانی جنسی و استرس و سیستم عصبی
- ۵ برابر فسفر، ۷ برابر آهن، ۶ برابر ویتامینB12 و ۱۵ برابر ویتامینB2 و کلسترول کمتر نسبت به تخم مرغ
- سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای عضله ساز برای ورزشکاران و بدنسازان و افزایش سطح انرژی بدن
- سرشار از ویتامین A جهت تقویت بینایی و جلوگیری از آب مروارید در افراد سالخورده
- مناسب برای زنان باردار در رشد و سلامت، تقویت حافظه و هوش و بینایی جنین
- پیشگیری از بیماریهای مزمن و خنثی کردن رادیکالهای آزاد در محافظت از بدن
- سرشار از ویتامین D و ویتامین های گروه B و ضد افسردگی
- جلوگیری از کارافتادگی زودرس برای افراد بالای ۴۰ سال
- کاهش کلسترول بد خون به دلیل داشتن کلسترول HDL
- تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان
- کمک به بازسازی بدن پس از جراحی یا زایمان
- سرشار از امگا ۳ برای تقویت هوش و حافظه
- استحکام عضلات و استخوان ها
- کاهش دهنده حساسیت و آلرژی
- جلوگیری و بهبود آلزایمر
- افزایش میل جنسی
- کاهش فشار خون
طبع قالب: گرم و خشک
منع مصرف: مصرف تخم بلدرچین برای کودکان، برای زرده آن بعد از ۸ ماهگی و برای سفیده بعد از ۱ سالگی است.
زیاده روی در مصرف آن برای افراد با مزاج گرم مضر بوده و باید حد اعتدال رعایت شود.
ارزش غذایی: ۱ تخممرغ و یا معادل آن حدودا ۶ تخم بلدرچین، در حدود ۱۰ درصد پروتئین، ۹ درصد چربی و ۴ درصد تامین کننده کالری موردنیاز بدن انسان است.
میزان مصرف:
به نوزادان از ۹ ماهگی میتوان فقط زرده تخم بلدرچین داد و از ۱ تا ۳ سالگی مصرف ۱ عدد تخم بلدرچین در روز توصیه میشود.
از سن ۳ تا ۷ سال ۲ تا ۳ عدد تخم بلدرچین در روز و بالای ۷ سال ۳ تا ۵ عدد در روز توصیه می شود.